onderhoud

Voor het onderhoud aan uw auto ongacht het merk bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle merken dus! In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in Toyota en Jaguar. Het is belangrijk dat uw auto op tijd wordt nagekeken. Dat is niet alleen afhankelijk van de kilometers die u rijdt, sommige onderdelen vertonen ook slijtage na lange stilstand. Kom daarom tijdig langs voor een grote- of kleine beurt of maak gebruik van onze zomer/winterbeurt aanbiedingen.

storings diagnose

Wij zijn gespecialiseerd in autodiagnoses. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde meetapparatuur om de eventuele storingen uit te lezen. Meten is weten! Desgewenst kunnen wij direct een reparatie advies uitbrengen. Wij kunnen elektronica storingen lokaliseren in alle systemen waaronder bijvoorbeeld het motormanagment systeem, airbags, ABS-ESP, verwarming of airco en het infotainment systeem.

apk-keuring

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw voertuig getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag het voertuig niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. De APK is sinds de jaren tachtig in heel Europa verplicht! Wij zijn een erkend APK-Keurstation met de benodigde certificaten op zak dus voor u hét adres voor uw APK-keuring te Eersel!